02.11.2022

Насилство врз политички неистомисленик е метод на Оливер Спасовски, СДС да одговори зошто МВР уште ги нема пронајдено виновниците за инцидентот

Насилството врз политички неистомисленик повеќе наликува ма методите на Оливер Спасовски, со кој се служи цел свој мандат.

Претепани новинари, закани врз пратеници, нерасветлени инциденти и убиства се дел од лепезата активности на Спасовски.

ВМРО-ДПМНЕ осудува и не поддржува никаков вид на насилство. А СДС да одговори зошто МВР на Спасовски се уште ги нема пронајдено виновниците за овој и за редица други случаи.

Со почит,