04.12.2022

Муцунски: Со идеи на граѓаните го креираме буџетот на Аеродром, за капитални инвестиции, проекти и зелена општина

Инвестиции, капитални проекти и развој за зелена и убава општина. И денеска заедно со граѓаните го креираме буџетот за 2023 година.

Отворените денови продолжуваат и наредниот викенд, од 11 до 14 часот.

https://www.facebook.com/TimcoMucunski/posts/pfbid02XQNBmAcoaAXZVDDZk8UErE5mWppNCh9qQVnrTSMwnPtg6ts3kwHxBj8TQiSKCWFEl