06.09.2022

Муцунски: Референдумот е демократски чин, со кој народот ќе има можност да го изрази револтот против штетниот договор со Бугарија

За да го запреме штетниот договор со Бугарија и понижувањето на македонскиот народ мора да ги искористиме сите демократски принципи. Референдумот ќе го покаже демократскиот капацитет на граѓаните и на тој начин народот ќе го крене својот глас. Одиме на референдум со што директно ќе им овозможиме на граѓаните да го изразат својот револт!

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0VJmNq51vfCKAYrQ5N5Qn9UDPnfaVX763P6wdjk76SJLLqwBJgbLYpHszwR35Wn1Zl&id=100063632684100