03.03.2024

Мицкоски: Условот од 10 илјади потписи е надминат, собрани 27 илјади во поддршка за Силјановска, народот бара промени, Македонија ќе стане горда држава каде има надеж и иднина

Денес над 27 илјади граѓани, својот потпис го ставија позади кандидатот за Претседател на Република Македонија Гордана Силјановска Давкова. Условот од 10 илјади потписи е надминат. Ви благодарам за поддршката. Ова е сериозен патоказ дека народот бара промени и дека доаѓа крај на понижувањата, одземеното достоинство и време кога Македонија ќе стане горда држава каде има надеж и иднина!

https://www.facebook.com/MickoskiHristijan/posts/pfbid02gjkuBuCuws5eEqBTrgxTeLGEdJtnG7o5sPiPyMPrJBoE7PrTBMceLsZnC7HzzBxBl