06.01.2023

Мицкоски со помош за луѓето на кои им е потребна грижа: Заедно и со чисти срца ќе придонесеме многу повеќе

Поддршка, малку помош и добар разговор со луѓето кои заслужуваат и на кои тоа им значи. Денес во посета на семејства во Центар, Карпош и Чаир. Коледе и Божиќ се празници на љубов, верба, но и хуманост. Да се погрижиме и да си споменеме за луѓето кои се вистинските борци низ животот, и за кои заедно сите ние ќе придонесеме многу повеќе. Среќни празници!

https://www.facebook.com/MickoskiHristijan/posts/pfbid0343n7BTo63oAgiNMn5XsbBypgZzibvwNXuQRAk5mL2UXxN3SkdkubD7PpajcxvMoSl