07.09.2022

Мицкоски: Собрани се над 500 потписи за неполн час за иницијативата за која се потребни само 100 потписи, народот не сака негација на идентитетот, Собранието е на потег

Собрани над 500 потписи за неполн час, иако за иницијативата за референдум се потребни само 100.

Благодарам за брзиот одговор и иницијативност.

Народот не сака решенија со кои се негира нашата посебност и идентитет.
На потег е Собранието.

https://www.facebook.com/MickoskiHristijan/posts/pfbid0pGWgYQUd22iDrS6UaRPnuYsDBFNzzcHF4K4bSU9MBJufgAVmXbygrzx3qAaUfpnMl