24.11.2022

Мицкоски: Општина Аеродром ќе издаде зелена општинска обврзница, ВМРО-ДПМНЕ продолжува да иновира и да поставува нови стандарди

Општина Аеродром ќе издаде зелена општинска обврзница. Пари за нови проекти. Нови училишта, нови градинки, енергетски ефикасни. ВМРО-ДПМНЕ продолжува да иновира и да поставува нови стандарди. За прв пат во Македонија зелена, еколошка обврзница. Браво за Тимчо Муцунски и тимот од општина Аеродром. Има надеж, потребна е промена за Македонија да почне да победува.

https://www.facebook.com/100044158072981/posts/pfbid0svyCUagYLM4ed4qE8axjrac3nKDycNqM1KnbD7cq58Uaf9R9WfUQgXuip3aXe2thl/?mibextid=Nif5oz