02.03.2024

Мицкоски: Овој народ, оваа Македонија има сила да биде држава каква што сите заслужуваме

Овој народ, оваа Македонија има сила да биде држава каква што сите заслужуваме.🇲🇰 Затоа што Македонија е нашиот дом!

🇲🇰 Затоа што Македонија е нашата татковина!

🇲🇰 Затоа што Македонија заслужува најдобро!

Одиме на убедлива победа. Да ја кренеме Македонија на нозе. Македонија која е твоја. Наша. Заедничка.

Главите горе! Да ја обновиме надежта, за заедничка среќа. Доаѓаат реформи, големи одлуки. Луѓе со интегритет.

https://www.facebook.com/MickoskiHristijan/videos/694377689567389/