29.08.2022

Мицкоски: Кој ќе одговара кривично за овој ЕКОцид?

РЕК Битола денес/деновиве. Кој ќе одговара кривично за овој ЕКОцид? Ајде колега Тупанчевски да го видиме на дело вашиот предлог како ќе функционира…

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=629662491849014&id=100044158072981