03.12.2023

Мицкоски: Искрено сочувство за загубата на младата Вања, најстрога казна за сите вмешани во грозоморниот чин, правда мора да има

Со голема тага ја примив веста за згаснувањето на животот на младата Вања. Искрено сочувство за загубата на овој млад и невин живот.

Најстрога казна за сите вмешани во овој грозоморен случај!

Правда мора да има.

Почивај во мир  

https://www.facebook.com/MickoskiHristijan/posts/pfbid0UftYsSeHUaHoKWedSDFhBQaiXgNyFxGDMW1mK6nfdpoQWx4mqDJBHypeuofgAcXbl