26.02.2023

Мицкоски за Трајковски: Тој беше човек со визија и замисла за тоа каква Македонија треба да имаме


19 годишнината од трагичната смрт на Претседателот Трајковски.

Да си спомнеме за човекот кој и се посвети на нашата држава.

Човек со визија и замисла за тоа каква Македонија треба да имаме.

19 години подоцна, истите предизвици и нашата борба за иднината. Ќе успееме затоа што веруваме во Македонија!

Слава му!
Линк од ФБ објава: