14.04.2024

Мицевски: Нивните приватни журки наречени ,,митинзи” веќе почнаа да наликуваат на неуспешни стенд-ап престави со досадни комедијанти


Нема ден, а да не се појави некоја нова глупост на СДС и Пендаровски. Нивните слабопосетени приватни журки наречени ,,митинзи” веќе почнаа да наликуваат на неуспешни стенд-ап престави со досадни комедијанти.Еден ден Пендаровски ќе навреди, друг ден некој локален циркузант ќе продолжи.Но тоа е СДС. Така почнаа, така и ќе завршат. Да ги оставиме сами да се удават во сопствената кал и ароганција.П.С. Само да ги потсетам на онаа старата, народната, ,,Кој последен се смее, најслатко се смее”.

https://www.facebook.com/share/v/Fn7pHN41w5tnCup8/?mibextid=oFDknk