18.08.2023

Мицевски: Ден за историја, НЕ за уставни измени!

Ден за историја!
НЕ за уставни измени!
Македонскиот народ има своја засебна историја, култура и свој македонски јазик, а Македонија јасeн државно – политички континуитет.

Линк од ФБ објава на Никола Мицевски, координатор на пратеничка група на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За обнова на Македонија“: