07.11.2022

Митева со анализа на состојбите во ТИРЗ и работата на Деспотовски, за воведувањето на “нов концепт“ за привлекување инвестиции во детали на прес конференција утре

Прочитав едно интервју на Јован Деспотовски како директор на ТИРЗ и се инспирирав да направам една анализа (не можеше да биде кратка, многу ‘’потенцијал’’ за работа имаше во самото интервју). Многу небулози, невистини, воведување на EXCEL ТАБЕЛА ЗА ПРВ ПАТ, за лошите работи е најмалку засегнат, за некои подобри работи кои се резултат на минат труд и успех тогаш е најзаслужен… и уште многу други тези кои топло ви порачувам да ги видите во сликите подолу.
А за најавата дека ќе се воведува НОВ КОНЦЕПТ за привлекување на инвестиции, утре на прес конференција ќе зборувам во детали за тоа како ќе се воведува НОВ, кога Македонија со СДС на власт НЕМА КОНЦЕПТ?!

https://www.facebook.com/100063717352072/posts/pfbid032jdGs6VRKs8nQRSxQ98hYUC6MBzfzgsrjXjncgBUQeqy8LR4NEbRQSevJna9Bd8Ul/?d=n