06.04.2024

Митева: Иднина во која секое дете има пристап до квалитетно образование и секој млад ум се негува, таа иднина е на дофат со Силјановска Давкова и идната влада на ВМРО-ДПМНЕ

Замислете иднина во кое секое дете има пристап до квалитетно образование, каде секој млад ум се негува. Таа иднина е на дофат под визионерското раководство на професорката Гордана Силјановска Давкова која постојано го поддржува образованието и науката.

Под наше водство, во рамки на „Платформа 1198“ ќе создадеме револуционерни иницијативи. Конечно, учебник за секое дете и настава во една смена за сите. Заедно можеме да создадеме посветла иднина за нашите деца. За Македонија повторно горда.

https://www.facebook.com/share/r/TKxpZKX5xgoqE6ci/?mibextid=qDwCgo