11.12.2022

Митева: Градоначалникот Цветковски докажа дека секој предизвик може да се надмине само со чесна и посветена работа

Градоначалникот на Лозово Бошко Цветковски докажа дека секој предизвик може да се надмине само со чесна и посветена работа! Во буџетот за 2023 година е предвидено:

– асфалтирање на 23 улици,

– почеток со реализација на проектот за изградба на Зелен пазар,

– изградба на канализациона мрежа во с.Ѓуземелци и

– хортикултурно и партерно уредување на централното подрачје во населеното место Каратманово!

Предлози од граѓаните на Лозово кои општината се обврзува да ги реализира!

Промени кои носат иднина!


Линк од ФБ статус: