20.09.2023

Мисајловски: Ултиматум не прифаќаме и немаме намера да прифатиме, пред нас е историска победа затоа ќе ги победиме сите на купче

ВМРО-ДПМНЕ убедливо води на секоја анкета и е пред историска победа!

Победа на народот, победа за Македонија!

Издржавме многу, ќе издржиме сѐ што е потребно, бидејќи Македонија нема цена.

Улиматум не прифаќаме и немаме намера да прифатиме. Пред нас е историска победа затоа ќе ги победиме сите на купче.

ДА ЖИВЕЕ ВМРО-ДПМНЕ !

ДА ЖИВЕЕ РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА !

https://www.facebook.com/misajlovskivlado/posts/pfbid02uifin2f22bELLUEK4eWpCn4PpzjYqirGXbbfLageL4ahGWjdD2rdjshvhq34ScKyl