25.07.2023

Мисајловски: Денеска во Собранието гласав ПРОТИВ промена на УСТАВОТ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

Денеска во Собранието гласав ПРОТИВ промена на УСТАВОТ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА !!!

Денеска ВМРО-ДПМНЕ и КОАЛИЦИЈАТА гласавме ПРОТИВ уставни измени !!!

ВМРО ДПМНЕ нема да дозволи да се погазува македонскиот национален идентитет ниту пак да се негира македонската историја, култура и традиција.

НЕ за уцени под бугарски диктат!
НЕ за негирање на македонскиот народ!

ВРЕМЕ Е ЗА ВРАЌАЊЕ НА ГОРДОСТА КАЈ МАКЕДОНСКИОТ НАРОД, ВРЕМЕ Е ЗА ИЗБОРИ !!!
ДА ЖИВЕЕ РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА !!! 🇲🇰

https://www.facebook.com/misajlovskivlado/posts/pfbid0N5oG7GRMkgcaY1xttdj2q8m8g9sjo5cCrZtUsz3UQAgtNQxu7z3Ei2Y8bz1APSChl?locale=mk_MK