06.09.2022

Мисајловски: Ајде сите заедно на Референдум за укинување на договорот со Бугарија, кој е извор на идентитетско обезличување


Ајде сите заедно на РЕФЕРЕНДУМ за укинување на Договорот со Бугарија кој е изворот на бугарските мегаломански барања и идентитетско обезличување.


https://www.facebook.com/misajlovskivlado/posts/pfbid0g6DG9kPDRxvMLnHCsXKxcG24MvAE8TeQ6UmyKSatvbFKsdvisAhKP4ZoAYZK4BdHl