06.09.2022

Милошоски: Договорот со Бугарија е штетен, затоа треба да биде отфрлен на референдум

Договорот со Бугарија е штетен, затоа истиот треба да биде отфрлен на референдум, за да нема дополнителни понижувања за Македонија!

Линк од ФБ статус