06.10.2022

Мизрахи: Утре ќе доставиме Закон за изменување и дополнување на законот за здруженија и фондации, па мнозинството нека не го гласа и јавно нека каже дека е на погрешната страна и на историјата и на сегашноста

Што тоа се смени од 2016-та за да може да се регистрираат здруженија со имиња на фашисти во Македонија?

ВЛАДАТА СЕ СМЕНИ И ТРЕБА ЧАС ПОСКОРО ДА ЗАМИНЕ!!!

Оваа влада бесрамно и без око да и трепне оживејува вредности на Третиот Рајх. Тоа не се вредностите на антифашистичка и херојска Македонија. На нашата Македонија.

Утре ќе доставиме Закон за изменување и дополнување на законот за здруженија и фондации, па мнозинството нека не го гласа и јавно, јасно и гласно нека каже дека е на погрешната страна и на историјата и на сегашноста.

СМРТ НА ФАШИЗМОТ – СЛОБОДА НА НАРОДОТ !!!

Линк од ФБ статус: