14.04.2024

Мизрахи: Пендаровски од ден на ден се по длабоко се нурнува во длабочините на бездната наречена очај, ментална беда и некултура

Има една народна која вели … угоре високо, удолу длабоко!За жал Пендаровски не само што не успеа да се издигне над непостоечкиот рејтинг како политичар, тој со учество на вакви настани очигледно не успева ни да се издигне како човек. Жалам што еден професор, доктор на науки и каков и да е “претседател на татковината” минативе години, во борбата да не се отсели од Македонија, зошто како и самиот што вели “да не бев претседател и јас ќе заминев”, ниту бира начин, ниту средства, ниту пријатели!Настапот на овој “човек” помина без осуда, ниту прекор од насмеаниот ни наскоро поранешен Претседател!Пендаровски од ден на ден се по длабоко се нурнува во длабочините на бездната наречена очај, ментална беда и некултура. “Таткото на нацијата” за глас повеќе стигна до дереџе да другарува со срамот, нискоста, дрскоста и женомрзците!

Алал нека е пензијата поранешен претседателе, ова е далеку од државничко однесување, нека ви служи на чест. Постигнавте ново ДНО !!!

https://www.facebook.com/share/v/f7WrusC7Ye5Ua4PS/?mibextid=oFDknk