02.02.2024

Мизерно е како СДС се препелка за случајот Онкологија, до сега требаше да има одговорност, а не да се чека 6 месеци

Мизерно е како СДС се препелка за случајот Онкологија, до сега требаше да има одговорност, а не да се чека 6 месеци.

Се што кажа ВМРО-ДПМНЕ за случајот Онкологија е потврдено од МВР и ЈО. 

Власта 6 години крадела од болните од рак.

Наместо терапија, некои пациенти добивале физиолошки раствор, за луѓе блиски до СДС да заработуваат.

Допрва ќе се одмотува клопчето околу Онкологија и за една омилена веледрогерија на власта. 

Одговорност за сите криминали ќе има, особено брза ќе биде правдата за оние кои си поиграле со човечките животи и сакале да ќарат на нечие здравје или живот.