25.10.2022

Матрицата на СДС сите се исти не поминува, тоа е оправдување за сите криминали и тајни имоти кои ги имаат

Матрицата на СДС сите се исти не поминува, тоа е оправдување за сите криминали и тајни имоти кои ги имаат.

123 функционери од СДС се фатени како кријат имот од 30 милиони евра.

Наместо отчетност, транспарентност и почитување на законите од СДС гледаме беззаконие.

123 функционери на власта со месеци, а дел и со години кријат имот. Тоа не е системски пропуст, тоа може да биде само системско криење.

Наместо да се извинат на граѓаните и да почнат со давање оставки, од СДС продолжуваат со лаги. Но затоа ВМРО-ДПМНЕ продожува со објавување на аферата Тајни имоти.