06.04.2024

Математички четворица собира на 1 м2, или по еден Маричиќ после службен ручек

СДС наместо да понудат програма, се занимаваат со броење луѓе по митинзи, па еве нека знаат: Математички четворица собира на 1 м2, или по еден Маричиќ после службен ручек.

Слободно нека продолжат да бројат, а ние ќе се занимаваме со промовирање на проекти и мерки за граѓаните

ВМРО-ДПМНЕ ќе ја врати државата на народот, промените се во рацете на граѓаните.