11.12.2022

Манчев: Граѓаните имаа прилика и ни ја искажаа нивната визија за развој на Општина Босилово

Денес и вчера во Општина Босилово реализиравме “Отворен ден за идеи”. Граѓаните имаа прилика и ни ја искажаа нивната визија за развој на Општина Босилово и конкретни предлози за реализација на проекти во идната 2023 година.

На отворениот ден присуствуваа и советници од Општина Босилово, Претседателот на Советот на општина Босилово, Мито Андонов и пратениците во Собранието на Република Македонија Јадранка Поцкова и Ангелина Петкова.

Општина Босилово останува отворена општина и секоја идеја, предлог и сугестија, во секое време е добредојдена.

Линк од ФБ статус:

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02sKNjnTp4iyNb5zqHGa5zspEimUvYK9PjeVW3D6v33Evcwo7XvTAZqFbJp2tG5uDxl&id=100000621640128&mibextid=Nif5oz