11.01.2024

Македонија е заробена држава, со која владеат корумпирани политичари, никогаш не било полошо, важно е да ги поразиме

Македонија е заробена држава, со која владеат корумпирани политичари, никогаш не било полошо, важно е да ги поразиме.

„Како до сега“ е фразата која ќе одзвучува во главата на секој еден граѓанин, кој 7 години од својот живот ги помина под власта на СДС и ДУИ, и од ден во ден осиромашуваше, додека власта се богатеше.

Ковачевски со Ахмети функционира „како до сега“.

Нема одговорност за криминалите на ДУИ.

Ниту еден функционер од ДУИ да одговара или да  лежи во затвор, тие што по некоја случајност ќе завршат може да избегаат.

Роднините на функционерите на ДУИ се богатат и трупаат портфолио на фирми со богат имот и големи обрти.

Фирмите донатори на ДУИ се главни добитници на тендерите во институциите водени од ДУИ.

Братот на Ахмети, таткото на Дрин, му седи на глава на обвинителот за организиран криминал.

Судството е на наковална.

7 години, „како до сега“ резултираше со осиромашен народ. Додека Македонија има само 20% раст на БДП по глава на жител во периодот од 2017 до 2023, сите држави од регионот имаат 50% и повеќе. Никогаш не било полошо. Важно е да ги поразиме!