18.08.2023

Лозановска: Граѓаните на Република Македонија се против уставни измени

Граѓаните на Република Македонија се против уставни измени. Претседателот професор д-р Христијан Мицкоски, ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата ќе ја испочитуваат волјата на граѓаните. Борбата за независна и суверена Република Македонија продолжува.

Нашите предци успеале да го сочуваат идентитетот, јазикот, културата, да создадат независна, суверена држава.

Ќе успееме сите заедно!

Вечна Македонија!

Вечно ВМРО-ДПМНЕ!

Линк од ФБ објава на Олга Лозановска, пратеник од ВМРО-ДПМНЕ: