03.12.2022

Лефков: Чешиниво-Облешево е отворена за граѓаните, градоначалникот го креира буџетот заедно со народот

Општина Чешиново-Облешево е отворена за граѓаните. Градоначалникот Далибор Ангелов и општинската администрација, го креираат предлог-буџетот за 2023 година, заедно со граѓаните Чест ми е да бидам дел од процесот!👌

🤝

#ОтворенаОпштина#Заедно

https://www.facebook.com/LefkovMile/posts/pfbid0in71tEbHc3PHUP3SvzfAPoLzN3B48VGzfP2j3nmre8DP5dCjieAY76Mek7VVc8kLl