10.12.2022

Лефков: Општина Пехчево, отворена за граѓаните- „Твојата идеја за промени“

Општина Пехчево, отворена за граѓаните- „Твојата идеја за промени“.

Поддршка за Градоначалникот Александар Китански, кој одговорно и транспарентно го гради Пехчево во силна општина, за сите луѓе.

#ДенЗаСредби

Линк од ФБ статус: