22.04.2024

Лефков: Ден пред гласање ми е разбиена пратеничката канцеларија во Кочани, затоа ли СДС не даваше поместувања во ОВР Кочани

На ден пред гласање, разбиена мојата пратеничка канцеларија во Кочани.

Одржав пресс пред ОВР Кочани, веднаш по пресот на Бојмацалиев

Дали инсистирањето на техничката Влада и на Бојмацалиев да нема никакви кадрови поместувања во Кочани беше токму со оваа цел, односно за да се шири страв и несигурност.

Овие методи не Ви поминуваат повеќе!

Македонија повторно твоја!

Линк од ФБ објава на Миле Лефков кандидат за пратеник од ВМРО-ДПМНЕ во ИЕ 3