04.12.2022

Лефков:Заедно креираме проекти и промени, отворен ден за идеи на граѓаните за буџетот за 2023

Нема застанување, нема одмор и пауза, чест ми е и денеска, заедно со градоначалникот Иван Јорданов, да сум дел од “Отворен ден за идеи” во Штип !👌Твоја идеја, за тебе, за Штип‼️Заедно креираме проекти и промени!#НоваИднинаЗаШтип

https://www.facebook.com/LefkovMile/posts/pfbid02fPk7ZrKSoY7znAbnP3KrikfzBLPLYEwYkUFMFBb3MN2hMvfZwqxvXTzVTTZ5F3cAl