25.04.2023

Легендата вели дека Левица е во салата на Советот во Скопје само кога се испазариле сo Арсовска да и изгласаат нешто

Легендата вели дека Левица е во салата на Советот во Скопје само кога се испазариле си Арсовска да и изгласаат нешто.

И денес исто како пред месец дена кога гласаа планови и програма, за да делат тендери Левица се во салата. И денес како пред месец дена ќе гласаат заедно со СДС и ДУИ за Арсовска да продолжи со матните зделки.

Левица е дел од матните зделки преку нивните директори во Град Скопје.

Левица ја поддржува бизнис коалицијата СДС – ДУИ – Арсовска, чиј клучен сегмент се.

Левица која декларативно е за нарадот е во бизнис зделки со СДС, ДУИ и Арсовска.

Половина од директорите во град Скопје се од Левица.

Директор на Градската библиотека Браќа Миладиновци е Снежана Стојчевска од Левица.

Директор на КИЦ е Антонио Димитров од Левица.

Директор на Музеј на Град Скопје е Панче Велков од Левица.

Заменик директор на Градски паркинзи е Сенада Ибраимова од Левица.