30.05.2023

Левица и стравовите поради одговорност ги оставаме на СДС, ВМРО-ДПМНЕ секогаш го одбира народот

Левица и стравовите поради одговорност ги оставаме на СДС, ВМРО-ДПМНЕ секогаш го одбира народот.

ВМРО-ДПМНЕ нудеше помош, и апелираше власта да не прифаќа диктати на штета на Македонија, СДС не послуша, водени од суетата и неспособноста своја влегоа во обврски кои не можат да ги исполнат.

Левица пак, која е приврзок на СДС како патриоти на батерии по потреба на Ковачевски можат да си ги навијат како сакаат, тоа може да им биде предмет на договор.

За разлика од сите други, ВМРО-ДПМНЕ го има пред себе само интересот на народот.

СДС се плаши затоа што знае дека за се следи одговорност, а таа ќе дојде на избори, кога народот ќе ги порази.

Со почит,