11.12.2022

Ласовска: Транспарентниот начин на работење, покажува резултати

Општина Кочани и градоначалникот Љупчо Папазов, го креираат општинскиот буџет, согласно потребите на граѓаните.

Денес, претставници на повеќе месни заедници, присуствуваа на “Отворениот ден на идеи” и предложија голем број на проекти, кои ќе го подобрат секојдневието во градот Кочани.

Транспарентниот начин на работење, покажува резултати.

Линк од ФБ статус:

https://www.facebook.com/blagica.lasovska/posts/pfbid02KyuEau9pdySHYhoPbBkmd6ir2XTVQCWUDM3Xqt1LjLRbQEJND6ooawFx5iWADsnHl