03.12.2022

Ласовска:Граѓаните на прво место, градоначалникот заедно со народот го креира буџетот за 2023 година

Општина Ранковце и градоначалникот Борче Спасовски, отворени за предлози и идеи за подобар Буџет на општината.Мислењето на граѓаните, на прво место.#ВМРО-ДПМНЕ, секогаш со граѓаните!

https://www.facebook.com/blagica.lasovska/posts/pfbid02xnjfJJKE1VBosi3R2jsR77xpDzWQ58nRcyxytmvj2oUcx2pJ5tLK5NGfKZt7DteCl