03.12.2022

Коњановски: Масовен одзив во Битола, со граѓаните ка креираме иднината на општината

Отворено, транспарентно и отчетно. Општина Битола е отворена за сите граѓани. 
Како отворена и транспарентна општина, која работи согласно принципите на Советот на Европа за извонредност во управувањето, општина Битола продолжува со постојана комуникација и соработка со граѓаните во креирањето на општинскиот буџет за 2023 година.
Денес остваривме средби со граѓаните што дојдоа да ги дадат своите предлози за идниот развој на општината. Продолжуваме и утре и следниот викенд.

https://www.facebook.com/konjanovskitoni/posts/193103663234599?__tn__=-R