09.03.2023

Костовски: Кога Арсовска зборува за право, е исто како Осама Бин Ладен да зборува за западни вредности, таа бега од народот, а јас сум со бутелчани

Данела повторно е надвор од реалноста, продолжува да пишува реакции и соопштенија од канцеларија !Кога Арсовска зборува за право, тоа е исто како кога Осама Бин Ладен би зборел за западни вредности, или Хемингвеј би зборел за градежништво. Ете толку е својствено за Арсовска да збори за право.Што се однесува за самиот проект најлесно е да се пишуваат соопштенија од канцеларија, веројатно и така е поедноставно да се избега од народот. Но народот на тоа ќе те потсети тогаш кога ќе треба, на избори, до тогаш јас сум заедно со бутелчани да се бориме заедно за решение на секој еден проблем.Данела, згради во Бутел нема да има.

https://www.facebook.com/darkokostovskizabutel/posts/pfbid086j6DTLesx6Gne9ofFDXyPKM4iivWxH94G8yiUGYPx572BW3r5g3nRbmp4Vw3G5vl