11.12.2022

Костадиноски: Продолжуваме максимално посветено за поубава Општина Јегуновце

И овој викенд го искористивме за да бидиме заедно со нашите сограѓани, да ги слушниме нивните идеи за идни проекти, и да им помогнеме за побрзо да се решат и да се одговори на нивните барања!

Отворен ден за граѓаните на општина Јегуновце во кој повторно во салата за состаноци на Општината им овозможуваме на нашите сограѓани да бидат дел од промените кои што носат подобра иднина!

Продолжуваме максимално посветено за поубава Општина Јегуновце!

Линк од ФБ статус:

https://www.facebook.com/KostadinoskiDimitar/posts/pfbid0xnrJW5NAmP8DVjepTLi5BVVTJRfinhoToKhXNKwpXTQ4ePj9DbgzEZoL9etQHWGtl