18.01.2024

Колку што присуството на Зечевиќ на новата СДС на Данела е политичка култура, толку и присуството на Ковачевски во МНТ на настан на ВМРО-ДПМНЕ е политичка култура

Колку што присуството на Зечевиќ на новата СДС на Данела е политичка култура, толку и присуството на Ковачевски во МНТ на настан на ВМРО-ДПМНЕ е политичка култура.

Тајната коалиција на СДС и Данела конечно стана јавна, Зечевиќ и купи партија на Арсовска и гордо во прв ред се радуваше на својот не толку фамозен изум.