07.03.2023

Колку повеќе Артан и дружината си играат фудбал, толку повеќе Македонија е сиромашна

Колку повеќе Артан и дружината си играат фудбал, толку повеќе Македонија е сиромашна.

Ова ДУИ на Артан Груби и крими дружината преставува навреда на интелигенцијата на Албанците и Македонците.

Сега знаеме што прават кога не крадат, си играат фудбал, додека Македонците и Албанците, и сите останати се сѐ посиромашни

Колку повеќе шутеви на оваа крими дружина, толку повеќе загинати на уличниот асфалт.