22.01.2023

Колку навреди треба да кажат бугарските политичари кои Бујар Османи може да ги поднесе и премолчи?

Колку навреди треба да кажат бугарските политичари кои Бујар Османи може да ги поднесе и премолчи?

Има ли Македонија институции за да испитаат и расветлат насилство какво се случи во Охрид, па да мора да се инволвира Бугарија?

Ковачевски да одговори во какво својство е во Бугарија Бујар Османи, и чиви интереси брани?

Владата на СДС е многу повеќе на Бугарија и Албанија отколку на Македонија.