05.03.2023

Колку Ковачевски се грижи и бори за жените и женските права македонската јавност можеше да се увери во Собрание кога на јавна седница навреди пратеничка

Ковачевски едно зборува кога станува збор за жените во Македонија, а друго применува.  Колку Ковачевски се грижи и бори за жените и женските права македонската јавност можеше да се увери во Собрание кога  на јавна седница навреди пратеничка.

Да биде уште полошо, за Ковачевски таа навреда е нормална и се уште нема доблест јавно да се извини да си ја признае грешката, туку дрско користеше празник за да каже дека бил погрешно разбран.

И наместо да се извини тој глумеше дека е жртва и го злоупотреби своето семејство.

Додека лаже на јавно собири, тој се уште се нема извинето за покажаниот шовинизам пред целата јавност.