11.04.2023

Кога ќе си поднесат оставка Ковачевски и координаторот за криминал Груби и кога ЈО ќе отвори истрага, влада потврди дека ќе се плаќаат трошоци ако не се исполнат условите од договорот?

Им благодариме од влада што ни го потврдија нашето укажување дека со договорот за коридорот 8 ќе се плаќаат трошоци од државниот буџет доколку не се исполнат условите кој тој ги содржи.

Е сега две прашања: кога ќе си поднесе оставка Димитар Ковачевски и координаторот за криминал Артан Груби? Второ, кога ОЈО ќе поведе истрага за кривична одговорност?

Затвор не ви бега!