24.04.2024

Ковачки: Јас гласав за промени! Ги повикувам сите граѓани да излезат и да гласаат за претседател со којшто Македонија ќе се гордее!

Јас го остварив своето право на глас.

Гласав за промени!

Ги повикувам сите граѓани да излезат и да гласаат за претседател со којшто Македонија ќе се гордее!

Да гласаат за претседател кој што ќе даде поддршка за одговорност на елитите, за одговорност за криминалците кои што го донесоа ова сивило и ова црнило на граѓаните. Линк од ФБ објава на Драган Ковачки, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ и носител на изборна единица 3: