21.11.2022

Ковачки: Утре на прес конференција со документи ќе обелодениме дека Петровска и семејството имаат пријавено живеалиште во луксузната хациенда – Стани Славјанка дај си оставка

Славјанка Петровска и нејзиното семејство имаат пријавено живеалиште во хациендата со базен која Министерката за одбрана ја крие.

Утре на прес-конференција ќе обелодениме документи и докази дека Петровски се уште се во владение на луксузната хациенда со базен, која патем е дивоградба, а нејзиното бесправно градење е кривично дело.

Стани Славјанка Петровска не бегај и дај си оставка веднаш.

Лажеше дека хациендата не е твоја. Фатена си во лага. Хациендата со базен да ја подариш на здруженијата на бранители од 2001 година.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0KMk32vbxx7th78V38AF88trHPqx4ogG7LuED5yazirfZrWAPkWWLTUwxeBD7fKBsl&id=100071749417609