17.11.2022

Ковачки: Театарот на Петровска да заврши со оставка, тоа е единствена нејзина обврска

Жално е што Славјанка Петровска ужива во театарот кој што сама го прави, но во оваа држава време е за резултати.

Дали Петровска го поднела дописот до МВР на Спасовски или било која друга институција е ирелевантно.

Петровска вчера призна дека во МО се зема мито за испраќање во мисија или вработување.

Петровска може да продолжи да ја игра главната улога во театарската претстава до последниот чин, каде конечно ќе ја поднесе оставката, која е единствена нејзина обврска.

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02A2vwJgRFCCkAmXLTUgvD3UJbETsXKQxAJqTiKna57nTPTdXh1ZpDwTkEzEs3SDFNl&id=100063774981830&mibextid=Nif5oz