12.06.2023

Ковачки со одговор до Османи: Потврди дека Ковачевски е кираџија во својата влада, единствено народот дава и зема власт, а не ДУИ

Османи со нова потврда дека Ковачевски е кираџија во својата Влада и дека никој за ништо не го прашува.

Тргуваат со неговата позиција, а тој е безгласен како немо “Х” во француска азбука.

А Османи и после толку години во политика, не разбрал дека тој ништо не дава ниту зема, туку народот зема и дава власт како што ќе се случи и со неговата позиција.
Линк од ФБ објава на Драган Ковачки, пратеник и член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ: