24.10.2023

Ковачки по пукањето во Ист Гејт: Спасовски да си поднесе оставка, полицијата под СДС и ДУИ нема никаков авторитет 

Пред 3 дена Министерот кажа дека целосно ги разбиле криминалните групи.Денеска, среде бел ден, нова криминална пресметка во трговски центар во Скопје. Во тој трговски одат секакви категории на лица: возрасни, млади, мажи, жени, родители со деца…Спасовски повторно ја излажа јавноста.Граѓаните не се безбедни и повторувам:Полицијата под раководство на СДС и на ДУИ нема никаков авторитет!МВР е мртво ткиво.Наместо Спасовски да тера кампања за Претседател, треба да си поднесе оставка.#Промени

https://www.facebook.com/DraganKovachki/posts/pfbid02u51ZivhQMxeh9ERX4Ka1HZnDkcCrjZuKeeLXX9VGnknaXcSQhzWpNZUfRZUyBtKol