10.12.2022

Ковачки: Општина Свети Николе, отворена за граѓаните

Општина Свети Николе, отворена за граѓаните.

Поддршка за Градоначалникот Дејан Владев, кој покажува што значат промени во Свети Николе.

ВМРО-ДПМНЕ работи чесно и транспарентно.

Линк од ФБ статус: